Яке у вас "залізо"?

Комп`ютери, Інтернет, мобіли

Модератори: SJ, valeron

Чи женетесь ви за технічним прогресом вашого ПК?

Так,завжди купую все що тільки вийшло.
1
5%
Намагаюсь,але не завжди виходить
7
35%
Та ну його нах,влаштовує і ця бляшанка
12
60%
 
Всього голосів : 20

Яке у вас "залізо"?

Повідомлення AZIZ.beavers » 28 грудня 2006, 14:24

Який у вас комп?Скільки він вже у вас?Чи хотіли що небудь в ньому змінити,чи й такий підійде?Чи женетесь ви за прогресом?(чи хоча б намагаєтесь)
Аватар користувача
AZIZ.beavers
Володар
Володар
 
Повідомлення: 1588
З нами з: 09 липня 2006, 13:03
Звідки: KPFC(Kyiv Prodigy Fan Club)

Повідомлення AZIZ.beavers » 28 грудня 2006, 14:30

Моя бляшанка:
Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800+
Memory:зараз 512MB RAM(одна на 512 недавно згоріла)
Chip type: Radeon 9800pro(треба було б давно змінити)
Display Memory: 256.0 MB
HDD:280gb
Востаннє редагувалось AZIZ.beavers в 30 грудня 2006, 00:15, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
AZIZ.beavers
Володар
Володар
 
Повідомлення: 1588
З нами з: 09 липня 2006, 13:03
Звідки: KPFC(Kyiv Prodigy Fan Club)

Повідомлення mcandre » 28 грудня 2006, 16:06

я ніколи не граюсь в ігри, тому мій комп з 256 мб оперативки, 2200+ процом, 128 відяхою і 80 гіговим хардом цілком влаштовує.
правда, оперативки докупити не завадило б. якщо дойдуть руки, то так і буде.

єдине, чому приділив більшу увагу - це монітору. у мене Samsung 730BF, 17". відклик матриці - 4 мілісекунди.

зробити компу апгрейд можу в будь-який момент, але не бачу в цьому аж такої необхідності.
Аватар користувача
mcandre
Модератор
Модератор
 
Повідомлення: 511
З нами з: 28 серпня 2006, 21:19
Звідки: Central Europe

Повідомлення Serge » 28 грудня 2006, 16:21

У меня сервер Dell Poweredge 400SC:

Processor: Intel Pentium 4 2.4 Ghz

RAM: 1.5 GB

Video Memory: 256 MB

HDD: 320 GB

5.1 Sound Card

19" Plasma Sony Monitor.
Аватар користувача
Serge
Новачок
Новачок
 
Повідомлення: 293
З нами з: 06 вересня 2006, 22:28
Звідки: звідти

Повідомлення A1 » 28 грудня 2006, 18:18

мама Asus P4P800 Deluxe;
проц- P IV 2,6;
опер- 512 mb;
video - GigaByte ATI Radeon 9600pro
hard - 20GB+120gb
monitor SONY TFT 19"


раніше гнався за модою, шас особої потреби немає - ігри майже не граю. Що хотілось би - це опертивки ще +512 і хороший звук (карточку+колонки), але неохота на це гроші тратити.
.:Fuck ’em and their law:.
Аватар користувача
A1
Адмін
Адмін
 
Повідомлення: 2582
З нами з: 26 січня 2005, 14:03
Звідки: Львів, Україна

Повідомлення anastasio » 28 грудня 2006, 18:45

AZIZ.beavers написав:Моя бляшанка:
Chip type: GeForce 9800pro(треба було б давно змінити)

А може не ГиФорс 9800 а Радеон 9800? а то я щось не чув про такий гифорс..
А зараз моє
ПроцCeleron 2.0 Ghz
Озу256+256
ВідеоRadeon 9600 Pro (ненавиджу радеони але я його за 20 грн купив)
ХардWD 40 гб
СідюкиDVD+RW Nec ND3540A
CD-Rom Nec CD3002A
Монітор Samsung SyncMaster 755DFX 17*
Що хочу міняти
Купити Seagete 7200.10 320 GB S-ATA2 вінт + PCI - S-Ata контроллер а також монітор, брати буду або соні або нек.. скоріше всього 21* інше мене влаштовує
The Prodigy Були, Є, І будуть!
Аватар користувача
anastasio
Новачок
Новачок
 
Повідомлення: 186
З нами з: 16 грудня 2006, 07:54
Звідки: Чернівці

Повідомлення Serge » 28 грудня 2006, 20:48

Мне иногда не хватает мощности процессора, когдя я пишу музыку и подклучаю синтезаторы к секвенсору.
Аватар користувача
Serge
Новачок
Новачок
 
Повідомлення: 293
З нами з: 06 вересня 2006, 22:28
Звідки: звідти

Повідомлення SJ » 29 грудня 2006, 13:03

AMD Sempron 2800+

512 DDR

Geforce 6200

Western Digital 80 GB

Optiarc DVD+RW

SONY CD-RW

Компьютер в основном для Екселя/Ворда, выхода в нет и пары игрушек - FIFA 07 и Battlefield 2.
last.fm/user/sjprodigy
Аватар користувача
SJ
Модератор
Модератор
 
Повідомлення: 2239
З нами з: 28 січня 2005, 16:12
Звідки: Киев

Повідомлення AZIZ.beavers » 29 грудня 2006, 21:01

anastasio
Бля глюконуло
Аватар користувача
AZIZ.beavers
Володар
Володар
 
Повідомлення: 1588
З нами з: 09 липня 2006, 13:03
Звідки: KPFC(Kyiv Prodigy Fan Club)

Повідомлення mcandre » 29 грудня 2006, 22:50

що мені реально бракує, це нормальний звук
в мене в компі звичайні 20-ватні колонки.... глибокого басу не вистачає:(
Аватар користувача
mcandre
Модератор
Модератор
 
Повідомлення: 511
З нами з: 28 серпня 2006, 21:19
Звідки: Central Europe

Повідомлення VooDoo » 30 грудня 2006, 17:55

ви всі звірі. у мене всьо по мінімуму, тіки вінт на 280 гб шоб музика вся поміщалась
No one. Ever. Really. Dies.

junglist movement!!!

Зображення
Аватар користувача
VooDoo
V.I.P.
V.I.P.
 
Повідомлення: 1285
З нами з: 27 січня 2005, 14:38
Звідки: Чернівці

Повідомлення anastasio » 30 грудня 2006, 22:41

А я собі зимою беру Creative Audigy SE + (скоріше всього) http://www.microlab.com.ua/ua/products/ ... index.html але на рахунок колонок ще не факт.. може возьму й щось краще...
The Prodigy Були, Є, І будуть!
Аватар користувача
anastasio
Новачок
Новачок
 
Повідомлення: 186
З нами з: 16 грудня 2006, 07:54
Звідки: Чернівці

Повідомлення Максимко Навіжений » 02 січня 2007, 23:15

AZIZ.beavers написав:Chip type: Radeon 9800pro(треба було б давно змінити)

О, в мене така була 2 роки тому. В свій час була звєрська відаха. Зараз стоїть на робочому компі.

mcandre написав:єдине, чому приділив більшу увагу - це монітору. у мене Samsung 730BF, 17". відклик матриці - 4 мілісекунди.

І я монітору увагу приділяю, декілька тижнів тому поміняв свій Самсунь 19" на ViewSonic 19" з відгуком 2 мс (реальних, а не пиздьожних як в більшості моніторів з овердрайвом)

mcandre написав:що мені реально бракує, це нормальний звук
в мене в компі звичайні 20-ватні колонки.... глибокого басу не вистачає

Ууу, звук - це єдине, чим я залишився задоволений після останнього, точніше вже передостаннього апгрейду. Creative SB X-FI Fatal1ty - це руль(особливо в поєднанні з колонками від мого Технікса)

В планах на ближні 2 тижня - поміняти свій 512 Mb Radeon X1800 на Жифорсу 8800, і 2 планки оперативи по 512 - на дві гігові. Ато намічається двохмісячне шкандибання по квартирі на милицях - хоч в Облівіон порубаюсь на норм. настройках.
Зображення
Аватар користувача
Максимко Навіжений
V.I.P.
V.I.P.
 
Повідомлення: 523
З нами з: 21 вересня 2005, 02:40
Звідки: з космосу

Повідомлення mcandre » 02 січня 2007, 23:45

@ Максимко Навіжений
Я бачу для тебе комп - це щось надзвичайне. Скільки % від місячного прибутку ти витрачаєш на апгрейди компа?

Для мене комп - це інтернет. Тому він рідко терпить апгрейди:)
Аватар користувача
mcandre
Модератор
Модератор
 
Повідомлення: 511
З нами з: 28 серпня 2006, 21:19
Звідки: Central Europe

Повідомлення Максимко Навіжений » 03 січня 2007, 00:32

mcandre написав:@ Максимко Навіжений
Я бачу для тебе комп - це щось надзвичайне. Скільки % від місячного прибутку ти витрачаєш на апгрейди компа?

Для мене комп - це інтернет. Тому він рідко терпить апгрейди:)


Йопта, шо там надзвичайного? Я просто грошима сру, тому в відсотках це небагато :twisted:
Зображення
Аватар користувача
Максимко Навіжений
V.I.P.
V.I.P.
 
Повідомлення: 523
З нами з: 21 вересня 2005, 02:40
Звідки: з космосу

Далі

Повернутись до Hi-Tech

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

cron