Не дивлячись на те, що за вікном все ще лежить сніг, я задумався над тим, щоб замутити футболки Prodigy + адрес сайту. Для початку треба зясувати чи це комусь потрібно, хто скільки готовий дати за неї і які пропозиції по дизайну і кольорам.
В мене така:
Востаннє редагувалось A1 в 25 квітня 2006, 08:23, всього редагувалось 1 раз.
Думаю, то зробити просто. Треба тільки щоб хтось намалював якийсь дизайн і написав гарними буквами "Prodigy.com.ua" Сама футболка хорошої якості і чорна (пропоную такий колір) коштує десь 25-40 грн + малюнок. Тобто, десь 60 грн. все разом.
Якщо замовити багато футболок, то має бути дешевше.
Я за черную. Правда цветную печать на ней фиг сделаеш. Я сделаю на днях пару макетов, еще кто может пусть сделает-выберем лучший. заказать можна на futbolka.com.ua-оптом там дешевле.
У меня тоже есть но хочецца новую,я на футболка.ком.уа посылала свой макет а-ля значок зеир ло(с моим ником вместо "Зе синглес") , но они не смогдли ее реализовать - слишком крутая и сложная , короче скоро сделаю пару макетов....
на сайті написано, що вони мають текстиль двох якостей: хорошої - B&C, Jerzees і бюджетної - Stuff, T-Smart.
Мені здається, що малюнок можна розіслати всім, хто хоче, чи вивішати на сайт, а кожен собі роздрукує в себе у місті. Так має бути дешевше набагато.