4 червня 2013 року в Палаці Спорту The Prodigy дадуть свій єдиний концерт в Києві. Квитки, зустрічі, спільні поїздки і обговорення всіх подій навколо концерту буде проходити тут.
Цікавить питання, хто які квитки бере на концерт. Спілкувався з людьми, таке враження, що організатори перегнули палку з ціною на фан-зону 1. Сам якраз хочу брати першу фан-зону, але також вважаю, що ціна завищена. Боюсь, щоб не було самотньо в першій фан-зоні Ваші думки, ідеї, побажання ?
В 2006 було по 150 або по 250(вже точно не пам"ятаю), в 2009 по 400, і зараз 550 - цілком нормальна тенденція, як на мою думку:) раз в 3-4 роки, я б і 1000 не пожалів
У меня на руках билет первой фан. И по сравнению с другими исполнителями (Из тех что знаю:Depeshe Mode - FAN1 -800 uah, RHCP - FAN1 был по 600, Земфира (девушке брал билет) ФАН 1 - 350(потом резко 500, потом нету билетов и остатки по 800, под конец продавали за 1000)) билеты по-моему вполне по адекватной цене.
Я мабуть буду брати в фан 2. Це вже не залежно від доходів, просто не хочу цього разу штовхатися зі всіма фанами одночасно Думаю, що там буде не набагато гірше але набагато комфортніше.
N-Dru написав:Думаю, що там буде не набагато гірше але набагато комфортніше.
тільки перша фан-зона може передати всі відчуття від концерту. А в Києві можна сказати взагалі не штовхаються. от як ми були в Катовіце, там справжня мясорубка була, реально нехватало повітря щоб вдихнути, приходилось відходити в самий кінець зони, щоб віддихатись.